Avoin työpaikka

Aluemyyntipäällikkö

Mikä: Aluemyyntipäällikkö

Minne: Tornion/Pohjois-Ruotsin alueelle

Mitä: Kotimaisten led-valaistusratkaisujen myynti

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista aluemyyntipäällikköä B2B myyntiin. Asiakasryhmiisi kuuluvat mm. teollisuus, maatalous, sähköurakoitsijat ja sähkösuunnittelutoimistot. Vastaat vanhoista asiakkaista omalla alueellasi sekä hankit aktiivisesti uusia asiakkaita.

Sinun tulee pystyä luontevasti kommunikoimaan asiakkaiden kanssa puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten. Aikaisempi kokemus ja näyttö menestyksellisestä B2B puolen myyntityöstä luetaan eduksesi, mutta meitä kiinnostavat myös nuoret rohkeat ja myyntihaluiset henkilöt, jotka haluavat oppia ja näyttää kykynsä.

Odotamme sinulta: Olet ruotsinkielentaitoinen, myyntihenkinen, energinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva myynnintekijä. Olet luonteva asiakaspalvelussa ja viestinnässä ja aina valmis kehittämään omaa ja tiimimme toimintaa.

Saat nopean ja ammattitaitoisen myynnin tuen tehtaaltamme Kempeleestä ja kattavan koulutuksen. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kasvavassa yrityksessä ja tietenkin kannustavan palkkauksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi s-postilla osoitteeseen mika.kiiskinen(at)ledistys.fi tai soita 0400 688449

Yhteystiedot:mika.kiiskinen(at)ledistys.fi 0400 688449
Työn sijainti:Tornio/Pohjois-Ruotsin alue
Palkkaus:Provisio
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:Kokoaikatyö
Työn kesto:Yli 12kk

Ilmoitus TE-palveluiden sivuilla